Predsedníčkou KR ANO v Prešove sa dnes stala Daniela Štieberová

29.10.2005 Prešov

Prešov 29. októbra TASR) - Novou predsedníčkou Krajskej rady Aliancie nového občana (KR ANO) sa po kongrese, ktorý sa dnes uskutočnil v Prešove, stala Daniel...
Prešov 29. októbra TASR) - Novou predsedníčkou Krajskej rady Aliancie nového občana (KR ANO) sa po kongrese, ktorý sa dnes uskutočnil v Prešove, stala Daniela Štieberová.

Kongres zároveň zvolil štyroch podpredsedov a tajomníka KR ANO. \"Kongres jednoznačne potvrdil, že členská základňa Prešovského kraja nepodporuje skupinu okolo Ľubomíra Lintnera, ale plne stojí za programom ANO a Pavlom Ruskom, \" uviedla po rokovaní pre TASR Štieberová. Dodala, že účastníci kongresu diskutovali o súčasnej situácii v ANO a o tom, čo sa v aliancii udialo za posledné dva mesiace. \"Nadškrtli sme aj ďalšie kroky a plány liberálov do budúcnosti, \" doplnila predsedníčka.
Podpredsedom pre oblasť ekonomiky sa stal Juraj Štofa, pre sociálnu oblasť Ján Tomajka, pre školstvo Eva Legátová a pre regionálny rozvoj Vladimír Cahajda. Tajomníkom prešovskej KR ANO je od dnešného dňa Ladislav Paľko.
Na prešovskom kongrese sa zúčastnili zástupcovia 11 okresov kraja, v dvoch sa ešte neuskutočnili okresné snemy.
 

Vyberte región